Göreve gelmesinin ardından ilçe ziyaretlerine başlayan Samsun Valimiz Sn. Zülkif Dağlı ilçemize ziyarette bulunarak, ilçemiz ve ilçe genelinde yürütülen hizmet ve projeler hakkında bilgiler aldı.Yakakent Kaymakamı Fatih Eroğlu, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Jandarma Komutanı Kd. Bçvş. Yasin Alper Aksu, İlçe Emniyet Amiri Dursun Çicek ve Yakakent Kurum Amirlerinin hazır bulunduğu ziyarette, ilk olarak Yakakent Kaymakamlığımızı ziyaret edildi. Ardından Belediyemize ziyarette bulunan Valimiz Sn. Zülkif Dağlı, Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma tarafından projelerimizi ve çalışmalarımızı anlatan sunum yapıldı. Sunum sonrası filografi sanatından yapılmış Türk Bayrağı takdim edildi. Görüşmenin ardından protokol, ilçemiz esnafını ziyaret ederek, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Esnaf gezisinin sonrasında ilçemize yeni yapılacak olan Hükümet Konağı’nın alanında incelemeler yapıldı.
Son olarak ilçemizin geçim kaynaklarında olan Kafes balıkçılığı alanı ziyaret edildi.