Yakakent İlçe Kaymakamı sayın Fatih Eroğlu, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve Belediye Meclis üyesi Turan Çakır Yakakent Çamgölü mesire alanında incelemelerde bulundu.Kaymakam Fatih Eroğlu’na İlçemizin akciğerleri olan Çamgölü mesire alanı hakkında bilgi veren Başkan Hüseyin Kıyma, Çamgölü mesire alanına yapılan ve yapılacak projelerini anlattı. Turizm kenti olmamız nedeniyle yazın yoğunluk yaşadıklarını belirten Başkan Hüseyin Kıyma vatandaşlarımız tarafından Çamgölüne büyük ilgi gördüklerini söyledi. Başkanımız Hüseyin Kıyma ilçemizin en önemli turizm alanlarından olan Çamgölü Mesire Alanı ve tesislerinin eksiksiz haliyle vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için sürekli çalıştıklarını belirtti. Kaymakam Fatih Eroğlu ise Çamgölü mesire alanını çok beğendiğini söyledi.