Yakakent Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi iş birliği ile yürütülen “Haydi Kütüphaneye” projesi kapsamında dün akşam (15.01.2020 ) saat 19.00 da “Hep birlikte okuyoruz” etkinliği düzenlendi.Proje kapsamında Yakakent Belediyesi Kütüphanesinde bir araya gelen Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, velileri ve projeyi yürüten öğretmenler birlikte kitap okudu. Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Erdal AKSOY, Yakakent Belediye Başkan Vekili Sayın Muhteber ÇEVİK ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet ÇİÇEK’te katıldı. Etkinlik kapsamında tüm katılımcılar 30 dakika kitap okudu. Ardından Yakakent ÇPAL Müdürü Osman ŞAFAK “Haydi Kütüphaneye” projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Akabinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet ÇİÇEK ve İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Erdal AKSOY konuşma yaptı. AKSOY konuşmasında, projenin Liseli öğrencilerimiz için çok faydalı olacağını belirterek, projenin yürütülmesinde büyük payı olan Yakakent Belediye Başkanı Sayın Hüseyin KIYMA’ya, Yakakent ÇPAL yönetici ve Öğretmenlerine, katılımcı öğrenci ve velilerine teşekkürler ettiğini söyledi. Son olarak müzik eşliğinde, velilerin hazırlayıp getirdikleri yiyeceklerle tüm katılımcılara ikramda bulunuldu.