Şehir Geçiş Hattı Aydınlatma Projesinde Sona Yaklaşıldı.

İlçemiz Samsun – Sinop Bölünmüş Yol Yakakent İlçe geçiş boyunca genel aydınlatma hattı projesi için sona yaklaşıldı.

Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma; YEDAŞ İl Müdürlüğü Aydınlatma sorumlusu Oğuzhan DEMİRBAŞ, Karayolları Bölge Müdürlüğü Protokol Şube Müdürü Kazım AVCI ile beraber YEDAŞ ile Karayolları Bölge Müdürlüğü arasında imzalanacak protokol öncesinde, projenin yapılacağı alan güzergahı üzerinde incelemelerde bulundu.

YEDAŞ İl Müdürlüğü ve Karayolları Bölge Müdürlüğü arasında imzalanacak protokol sonrasında en kısa zamanda çalışmalara başlanılacağını belirten Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, ”ilçemizden geçen Samsun – Sinop Karayolu boyunca Kozköy kavşağı ve Zilfanlısuyu Karayolu Kavşağı arasında “Balık Figürlü” aydınlatma yapılmasını içeren proje ile hem ilçemizde ki trafik güvenliğinin artacağını hem de ilçemizden geçiş yapan vatandaşlarımız için görsellik acısından bir farkındalık yaratacağını düşünüyorum dedi.

Projenin yatırım programına alınması yönünde yoğun temaslarda bulunan Belediye Başkanımız, projenin hayata geçmesinde emeği geçen Karayolları Samsun Bölge Müdürlüğü ve YEDAŞ yetkililerine teşekkürlerini sundu.