Kuzuören Keçiören Mahalle İçi Beton Yol Çalışmaları Devam Ediyor

İlçemiz Yeşilköy Mahallesi ve Asmapınar Mahallesindeki beton yol çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından Kuzuören Merkez Mahallesinin devamında, Kuzuören Mahallesi Keçiören mevkiinde bir süredir sağlıklı bir şekilde hizmet veremeyen mahalle içi yolunun 500 metrelik beton yol kaplaması yapımı hususunda Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol alt yapısı çalışmaları sona ermiş olup, beton yol kaplama çalışmalarına geçtiğimiz hafta başlanmıştır.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, Mahalle Muhtarımız Kadir ÇAĞLAR ile birlikte Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına başlanan beton yol çalışma alanlarını yerinde görmek üzere Kuzuören mahallesi Keçiören mevkiine yaptığı ziyarette, mahalle halkıyla bir araya gelerek çalışma alanları hakkında istişarelerde bulundular.

Mahalle sakinlerimizin yapılmakta olan beton yol çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiği ziyarette Belediye Başkanımız ilk etapta 500 metrelik önümüzdeki süreçte Merkez mahallemizde bozulan yollarımızda dâhil tüm mahallelerimizde ulaşım kalitesini arttıracak şekilde yol çalışmalarına devam edileceğini ifade etti. Yol çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız bölgedeki incelemelerini tamamlayarak mahallemizden ayrıldı.