Küplüağzı Erikçe Mahalle İçi Beton Yol Çalışmalarına Başlanıldı

İlçemiz Asmapınar ve Yeşilköy Mahallesindeki beton yol çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından Kuzuören Mahallesi Keçiören mevkii devamında, Küplüağzı Mahallesi Erikçe mevkiisin de bir süredir sağlıklı bir şekilde hizmet veremeyen mahalle içi yolunun 500 metrelik beton yol kaplaması yapımı hususunda Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol alt yapısı çalışmaları geçtiğimiz hafta başı sona ermiş olup, beton yol kaplama çalışmalarına hafta sonu başlanmıştır.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, Küplüağzı Muhtarı Senai DANACI ile birlikte Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına başlanan beton yol çalışma alanlarını yerinde görmek üzere Küplüağzı Mahallesi Erikçe mevkiine yaptığı ziyarette, mahalle halkıyla bir araya gelerek çalışma alanları hakkında istişarelerde bulundular.

Mahalle sakinlerimizin yapılmakta olan beton yol çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiği ziyarette Belediye Başkanımız ilk etapta 500 metrelik önümüzdeki süreçte Merkez mahallemizde bozulan yollarımızda dâhil tüm mahallelerimizde ulaşım kalitesini arttıracak şekilde yol çalışmalarına devam edileceğini ifade etti. Yol çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız bölgedeki incelemelerini tamamlayarak mahallemizden ayrıldı.