KANALİZASYON SONRASI ÜST YAPI ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

İlçemizde; Samsun Büyükşehir Belediyesine bağlı SASKİ ekipleri tarafından devam etmekte olan altyapı yatırımları tamamlanan cadde, sokak ve mevkilerde “Parke Taş Yapımı, Endüstriyel Baskı Beton Yol ve Sıcak Asfalt Kaplama” yol çalışmalarımız devam ediyor.

Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA, Liman Mahallesi, Kozköy Mahallesi ve İnönü Sokaktaki çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi almıştır.

Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA yaptığı açıklamada; “Altyapı çalışmaları nedeniyle yollarımızı mecbur kazdık. Vatandaşlarımız ister istemez bu çalışmalar nedeniyle zaman zaman sıkıntı yaşadı. Ancak bizlere güvenlerini gösterdiler. Altyapı yatırımlarının yapılması gerektiğini, hemen arkasından da bizim yolları yapacağımızı tüm Yakakent’liler biliyordu. Ben tüm ilçe halkına bize verdikleri destek ve gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız bize inanıyor. Biz de bunu hiçbir zaman karşılıksız bırakmayacağız.” Dedi

Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA, ilçemize yapılan hizmetlerden ve katkılardan dolayı başta olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, Genel Sekreter Coşkun ÖNCEL, SASKİ Genel Müdürü Kamil DEMİRCİOĞLU, SASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis YEŞİLYURT, Yakakent İlçe SASKİ Müdürlüğü ve Ekibi, İller Bankası Bölge Müdürlüğü ve bütün emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.