İlçemizde Üstyapı Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor.

İlçemizde bir süredir devam eden altyapı projesi nedeniyle zarar gören yol ve yaya kaldırımlarının bakım onarım ve yenileme çalışmaları İlçemiz İnönü ve Cumhuriyet sokakta alt yapı çalışmaların tamamlandığı bölgelerde üst yapı düzenlemeleri kapsamında parke taş kaplama ve peyzaj çalışmaları başlanmıştır.

İlçe merkezimiz deki ara sokakları da kapsayan bu çalışmalar neticesinde en kısa sürede yollarımız vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Endüstriyel Baskı Beton yol kaplama çalışmalarının tamamlanmasına müteakip, başta Atatürk Bulvarı parke taş çalışması tamamlanmış olup, Cumhuriyet ve İnönü sokakta çalışmalara hızla devam edilmektedir.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Belediyemiz Fen İşleri Müdürü Volkan ÜNLÜ ile çalışmalara bizzat katılarak, yerinde yapılan tespitlerle çalışmaları incelemiş olup, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması hususunda hassasiyetini dile getirmiştir ve çalışmaları takip ederken bu vesileyle vatandaşlarımızla bir araya gelmiş, ilçemizdeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur.

Belediye Başkanımız konu ile yaptığı açıklamada; “Bir Turizm kenti olan ilçemiz için, Atatürk Bulvarı ve Cumhuriyet Sokak esnafımız ve tüm halkımız için taşıdığı önemi biliyoruz. Altyapı çalışmalarının bittiği noktalarda vakit kaybetmeden parke taş döşeme ve peyzaj çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bu süreçte çalışmalar sebebiyle oluşabilen aksaklıklara halkımızın gösterdiği anlayış ve destek için teşekkür ederim. Yakakent’i halkımızdan aldığımız destekle adeta yeniden imar ediyoruz. Çalışmalar neticesinde Yakakent; caddeleri, sokakları, rekreasyon alanları, yeşil alanları ile modern bir kent görünümü alacak. Bu esnada her türlü yapıcı eleştiriye de açığız. Halkımızın düşünceleri bizim için çok kıymetli.” Dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA; “İlçemizde devam eden çalışmalarla ilgili gösterdikleri hassasiyet ve alakalarından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun ÖNCEL, SASKİ Genel Müdürü Kamil DEMİRCİOĞLU, SASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis YEŞİLYURT, Yakakent İlçe SASKİ Müdürlüğü çalışanları ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.