Büyükkırık Mahalle İçi Beton Yol Çalışmaları Tamamlandı

İlçemiz Büyükkırık Mahallesi merkezinde daha önce Büyükşehir Belediye Başkanlığımızca yapılmış olan beton yol çalışmasına ilave olarak mahalle yolunun iç kesimlerine Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine bağlı ekipler tarafından beton yol yapımına 27.04.2017 tarihinde başlanmış olup 20.05.2017 tarihinde tamamlanmıştır.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, Yakakent Belediyesi Fen İşleri Müdürü Volkan ÜNLÜ, Büyükşehir Meclis Üyesi Turan ÇAKIR ile birlikte Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapımı tamamlanan beton yol çalışmalarını yerinde görmek üzere Büyükkırık mahallemize yaptığı ziyarette, muhtarımız, çalışanlarımız ve mahalle halkıyla bir araya geldi.

Mahalle sakinlerimizin yapılan yol çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiği ziyarette Belediye Başkanımız önümüzdeki süreçte Merkez mahallemizde bozulan yollarımızda dâhil tüm mahallelerimizde ulaşım kalitesini arttıracak şekilde yol çalışmalarına devam edileceğini ifade etti. Yol çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız bölgedeki incelemelerini tamamlayarak mahallemizden ayrıldı.