Belediyemizde Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Kurban Bayramın 1.günü Yakakent Belediyesi Sosyal Hizmetler Çözüm Merkez’inde saat 15.00 ile 16.00 arası Kurum Amirleri ve Vatandaşlar ile Bayramlaşma programı düzenlendi.

Düzenlenen bayramlaşma programında Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, Alaçam İlçe Kaymakamı ve Yakakent İlçe Kaymakam Vekili Oğuz Alp ÇAĞLAR, İlçe Garnizon Komutanı J. KD. Bçvş. Gürkan DEMİR, Emniyet Amiri Murat SARI, siyasi partilerin ilçe başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdür ve Amirleri halkımızın bayramını tebrik etti.

Yakakent Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Çözüm Merkez’inde Bayramlaşma programında Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA ve Yazı İşleri Müdürü Hasan İSLAM konuklar ile tek tek bayramlaştı.

Belediye Başkanımızın Vatandaşlar ve konuklar ile tek tek bayramlaştığı bayramlaşma programına Alaçam İlçe Kaymakamı ve Yakakent İlçe Kaymakam Vekili Oğuz Alp ÇAĞLAR, İlçe Garnizon Komutanı J. KD. Bçvş. Gürkan DEMİR, Emniyet Amiri Murat SARI, Belediyemiz Birim Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kurum Amirleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Katılan herkes birbiri ile bayramlaşırken koyu sohbetler yaşandı. Bayramlaşma töreninde kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanımız şunları söyledi; “Cenabı Allaha şükürler olsun ki bizlere bir Kurban bayramını daha hep birlikte geçirmeyi nasip etti. Bu vesile ile Yüce Allah’tan tüm hemşerilerimizin huzur içerisinde, mutluluk içerisinde evlerinde çocuklarıyla ağız tadıyla bayramı geçirmelerini diliyorum. Bayramlaşma programında bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çeşitli sebeplerle bizlerle olamayan hemşerilerimizin de ayrıca bayramlarını tebrik ediyor, Terörle mücadelede şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlarına sabır diliyorum.” dedi.