Belediye Başkanımızın Kurban Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm Müslümanların bayramını kutladı.

Mesajında, insanları sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma hislerinin yoğun olarak yaşandığı dini bayramlardan olan Kurban Bayramı’nın tüm İslam âlemine, milletimize ve hemşerilerimize hayırlar getirmesini dileyen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, “Kurban Bayramı, cömertliğin, rahmetin ve bereketin bol olduğu, dargınlık ve kırgınlıkların unutulup milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu günlerden birisidir.

Özellikle dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan İslam ülkelerinde yaşanan ölüm ve açlığın son bulması için bu özel günlerdeki birlik ve beraberliğimizi arttırmalıyız. Bu vesileyle bütün Yakakent’li hemşehrilerimin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar, bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini dilerim” diye konuştu.