Başkanımız İlçemizdeki Üstyapı Çalışmalarını İnceledi.

İlçemizde bir süredir devam eden altyapı projesi nedeniyle zarar gören yol ve yaya kaldırımlarının bakım onarım ve yenileme çalışmaları İlçemiz İnönü ve Cumhuriyet sokakta alt yapı çalışmaların tamamlandığı bölgelerde üst yapı düzenlemeleri kapsamında parke taş kaplama ve peyzaj çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

İlçe merkezimizdeki Liman Mahallesi Cumhuriyet, Merkez Mahallesi Cumhuriyet, Zehra USTAOĞLU, İnönü, Kemal İLBAN, Çeşme, Yeni, Zafer, Pazar, Köroğlu, 19 Mayıs ve Topel sokakları da kapsayan bu çalışmalar neticesinde en kısa sürede yollarımız vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Endüstriyel Baskı Beton yol kaplama çalışmalarının tamamlanmasına müteakip, başta Atatürk Caddesi ve Liman Mahallesi Cumhuriyet Sokakta parke taş çalışması tamamlanmış olup, Merkez Mahallesi Cumhuriyet Sokak ve İnönü sokakta çalışmalara hızla devam edilmektedir.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, Büyükşehir Meclis Üyemiz Turan ÇAKIR ile çalışmalara bizzat katılarak, yerinde yapılan tespitlerle çalışmaları yerinde incelemiş olup, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması hususunda hassasiyetini dile getirmiştir ve çalışmaları takip ederken bu vesileyle vatandaşlarımızla bir araya gelmiş, ilçemizdeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA İlçemizde devam eden çalışmalarla ilgili gösterdikleri hassasiyet ve alakalarından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun ÖNCEL, SASKİ Genel Müdürü Kamil DEMİRCİOĞLU, SASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis YEŞİLYURT, Yakakent İlçe SASKİ Müdürlüğü çalışanları ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak çalışma alanlarından ayrılmıştır.