Hoş Geldin Buğra Bebek

‘’Hoş geldin Bebek’’ projesi kapsamın da Harun & Gül OKUR çiftinin bebekleri Buğra bebeği ziyaret ettik. Buğra bebeğe Hoş geldin diyor, Uzun Ömürler diliyoruz.

Hoş Geldin Gözde Bebek

‘’Hoş geldin Bebek’’ projesi kapsamın da Muammer & Sultan ÇÖNGE çiftinin bebekleri Gözde bebeği ziyaret ettik. Gözde bebeğe Hoş geldin diyor, Uzun Ömürler diliyoruz.

Hoş Geldin Eylül Erva Bebek

‘’Hoş geldin Bebek’’ projesi kapsamın da Çiğdem & Berat ŞAHİN çiftinin bebekleri Eylül Erva bebeği ziyaret ettik. Eylül Erva bebeğe Hoş geldin diyor, Uzun Ömürler diliyoruz.

Hoş Geldin Aras Eymen Bebek

‘’Hoş geldin Bebek’’ projesi kapsamın da Ünzile & Ercan EREN çiftinin bebekleri Aras Eymen bebeği ziyaret ettik. Aras Eymen bebeğe Hoş geldin diyor, Uzun Ömürler diliyoruz.

Hoş Geldin İkranur ve Yağız Alp Bebek

‘’Hoş geldin Bebek’’ projesi kapsamın da Alican & Bahar UYANIK ve Aysel & Süleyman UYANIK çiftlerinin bebekleri İkranur ve Yağız Alp bebeği ziyaret ettik. İkranur ve Yağız Alp bebeğe Hoş geldin diyor, Uzun Ömürler diliyoruz.

BAŞKANIMIZ LÜTFİ ALAGÖZ’ÜN CENAZESİNE KATILDI

İlçemiz emekli imamlarından Lütfi ALAGÖZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün merkez camiin de kılınan öğle namazına müteakiben şehir mezarlığına defnedildi. Cenazeye katılan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA merhum Lütfi ALAGÖZ’e Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi. Evlatları: Recep, Ünzile ALAGÖZ Yeğeni: İbrahim ALAGÖZ – 0532 648 5131

Emekli İmam Lütfi ALAGÖZ Vefat Etmiştir

İlçemiz emekli imamlarından Lütfi ALAGÖZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün merkez camiin de kılınacak öğle namazına müteakiben şehir mezarlığına defin edilecektir. Sevabına nail olmak isteyen Eş, Dost ve Din kardeşlerimize duyurulur. Evlatları: Recep, Ünzile ALAGÖZ Yeğeni: İbrahim ALAGÖZ – 0532 648 5131